CE parere AVETI despre PARAZITII ...??????

Sotul meu ii asculta ...dar mie una nu-mi plac...ii apreciez pentru ca sunt prea directi...le "spune " prea pe fata...canta despre realitate...dar totusi...sunt prea...cum sa spun...sunt prea vulgari...e urat sa canti despre realitatea prin atat de multe cuvinte vulgare....

Poate exagerez...poate ca ei nu sunt primi dar nici ultimii...poate ca asa suna bine...dar eu tot nu ii indragesc...

Voi ce parere aveti??

Comentarii

  1. Scuza-mi, te rog, interventia, dar nu m-am putut abtine, si poate asa iti voi raspunde si la un post anterior. (citita...sau ba???)
    Vad ca ai ascultat prea mult formatia, ai inceput, poate sa gandesti ca ei. Expresiile pot sa jur ca sunt furate din catecele lor. Am sa punctez dor foarte putine, astfel asculta, directi, le spun, primii....
    Despartirea de tara oricat de demul s-ar fi produs nu te poate face sa iti uiti limba natala, niciodata.
    Inchei prin a-mi cere din nou scuze pentru interventie, aceasta venind in urma citirii a cel putin 85% din posturile tale, cu unele sunt de acord, ca si cu acesta, altele nu prezinta punctul meu de vedere dar asta nu inseamna ca nu sunt de acord. Mai adaug doar ca, in opinia mea, fara sa am vreo intentie sa te jignesc, vezi viata prin ochii unui copil putin pesimist care nu are curajul sa riposteze in fata problemelor zilnice, in fond, cele care te fac sa vezi cat de frumoasa este de fapt viata si te fac sa aprezieti cu atat mai mult persoana de langa tine, daca este cazul.

    O zi frumoasa
    un anonim din Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. ascult parazitii din '94(adica de cand au aparut,si eu eram in clasa 1)."furam"casetele din masina fratilor mei si noaptea bagam boxa sub perna si-i ascultam.habar n-aveam ce canta sau ce vor,dar ii ascultam pentru ca fratii mei ii ascultau si vroiam sa stiu de ce!
    mai tarziu am inteles.si in ziua de azi ii ascult!
    ii ascult acasa,pentru mine,cand sunt nervoasa pe tot ce se intampla,cand imi vine sa las tot si sa plec!
    mie nu mi se par nicicum vulgari,atata vreme cat nu-ti insusesti expresiile din melodii si nu le folosesti pe strada.
    poate sunt subiectiva pentru ca am crescut cu ei...dar pentru mine au fost si vor ramane refugiul meu,stanca pe care ma retrag cand mi-e sila de oameni!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ANONIM: da... sa incepem cu inceputul...despre formatie mie chiar nu-mi plac si nici nu-i ascult...eu scris aici despre cum vad viata si despre ce simt...acum daca unele expresii se aseamana asta nu inseamna ca ii copiez...in fine..ma bucur ca am reusit :) sa te fac sa-mi lasi un coment :).
    Cat despre viata...eu sunt abia la inceput...poate ca nici nu stiu ce este viata cu adevarat...acum sunt in perioada in care invat atunci cand gresesc...si DA...e adevarat ca uneori gandesc ca un copil...
    Despre problemele zilnice ...daca m-am "plans" si eu un pic aici...asta nu inseamna ca nu reusesc sa trec peste ele...chiar daca de fel sunt o fire mai calma...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ANONIM: iti multmesc pt observatii...sunt bine venite mereu!!!si ...nu ...nu m-ai jignit..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @SABINA: mi se par vulgari...pentru ca injura...ii apreciez pentru unele versuri care sunt adevarate...:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Royal Welsh Week