Jade Goody.....







Chiar daca au trecut cateva saptamani de cand s-a stins,iar viata ei a fost atat de comentata ....vroiam sa va spun ca "povestea ei" m-a marcat si pe mine ca pe multi multi alti oameni care o stiau.
Mai pe scurt pentru cei care nu au auzit de ea ,JADE a fost o "vedeta" aici in Anglia...mai exact o persoana publica ...care a facut "legenda"....prin felul cum era ea...prin aparitiile ei repetate in casa Big Brother sau in diverse emisiunii....Intr-un timp era numita Jademania...si ,mai ales, a facut legenda datorita publicitatii intense a bolii ei.
Jade a fost diagnosticata cu cancer la colul uterin in August 2008.
De atunci ....viata ei a luat o alta directie ...citostatice...teste....operatie....dar cu toate astea ea era o puternica ...spera sa se faca bine....pentru baietii ei (avea doi baieti).
La ceva timp cand toate pareau ca merge bine....operatie trecuse cu succes....cand totii credeau ca raul a trecut.....in Februarie 2009 afla ca boala (cancerul) reapare din nou ...dar de data acesta mult mai rau....el se intinse in corp.
Doctorii ii dadeau doar cateva lunii de viata.... alte citostatice...dar fara operatii...era prea tarziu...ca sa o mai faca bine...
A dorit sa faca public fiecare moment critic din viata ei ....pentru a castiga multi bani pentru viitorul copiilor ei.
Ziarele "curgeau" ca pe banda rulanta...cu fiecare pas pe care ea il facea....
Stiind si simtind ca se stinge pe zice ce trece....visul ei de a se vedea mireasa cu cel pe care ea il iubea atat de mult... a devenit realitate in scurt timp....chiar daca trecea prin niste momente teribile de durere...de tristete...
O luna mai tarziu in Martie 2009 ....cancerul "se urcase" la cap....zilele ei erau numarate....a dorit ca inainte sa se stinga...ca baietii ei dar si ea sa fie crestini....asa ca un preot a venit in spital....odata cu baietii ei.
La cateva zile decide sa se retraga acasa....si paraseste spitalul.
Pe 22 Martie chiar de Ziua Mamei se stinge...si lasa in urma multa triste...in sufletele tuturor ......


JADE's LEGACY:

"She wanted women to know if anyone's life can be saved because of her that is a great result!"




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Royal Welsh Week