Dor de acasa...

 Atunci  cand  pleci intr-o alta tara , cu alti oameni si alt mod de viata ...incerci sa te adaptezi , sa vezi viata altfel. Ai timp sa te gandesti si sa realizezi mai bine ..ce e bine sau nu in viata ta, sa vezi cine ti-a fost alaturi si cine nu...realizezi ce conteaza cu adevarat si ce nu.
Sa traiesti intr-o alta tara ..nu e atat de greu daca sti sa te descurci ...dar dorul de casa...de mama ...de tata ...de tot ce iubesti ...nu se compara cu nimic..nici macar cu totii bani din lume.
Nimic nu poate inlocui mancarurile traditionale  facute de mama ....si mirosul prajiturilor facute de bunica ....nici cele mai scumpe si rafinate mancaruri.
Atunci cand avionul pune rotiile pe pista si usor usor aterizeaza...te cuprinde un sentiment de liniste...de bucurie ....de fericire ...sentiment ce nu poate fi comparat cu nimic.
Minutele acele de dinaintea revederi cu cei dragi ...emotiile si nerabdarea de ai imbratisa strans ...atat de strans .....nu exista nimic ce ar putea compensa acele clipe pe care le astepti atatea lunii.

Acasa ...este acolo unde gandul iti zboara mereu!! Este acolo unde sunt cei dragi..

Zilele acasa sunt de nepretuit ...si numai cine sta departe de casa stie sa aprecieze acest lucru..
stie cum este sa simti lipsa celor dragi...lipsa a tot ce e acasa....pana si a locurilor....strazilor...
Nimic nu poate sa iti ia regretul ce il porti in suflet de fiecare data cand pleci...din nou...oftezi si te impaci cu gandul  ca ,candva ,curand te vei intoarce din nou.

Sunt multi plecati departe de casa....unii ca sa stranga bani, alti ca sa-si faca o viata mai buna sau alti ca sa studieze ...
Am intalnit multi romani care afirma cu tarie ca nu s-ar mai intoarce acasa niciodata...si pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui.
Dar sunt convinsa ca in fiecare dintre noi totii astia care suntem departe ...indiferent de ce planuri avem...o mica particica din suflet se va gandi mereu acasa ...in tara unde s-a nascut...a crescut...si inca are pe cineva drag ...

Acasa e acasa si nimic nu va inlocui acest lucru!


Postări populare de pe acest blog

A lots of things about England..

Bio..